3 oktober 2021
13:00

Huddinge IF P08:3-2

Referat: Rönninge Salem Fotboll 3 - Huddinge IF P08:3-2

Helgens division 4 match gick av stapeln på Prästboda BP och för motståndet stod Rönninge Salem. Hemmalaget inleder matchen bäst, har ett mycket bra passningsspel och kommer till en hel del avslut, men vår målvakt för dagen Roni Tokat gör en finfin insats. Vi har inte bollen lika mycket och inte lika många målchanser som hemmalaget men lyckas med att göra målen. Vi var mycket farliga när vi anföll och leder med 2-0 efter första perioden. Andra perioden fortsätter som den första förutom att till sist lyckas hemmalaget att få in bollen i mål. Ställningen är 2-1 till oss efter andra perioden. I den avslutande perioden lyckas Rönninge Salem att kvittera och även ta ledningen med 3-2. Ett helt logiskt resultat med tanke på mycket bollinnehav och hur många målchanser hemmalaget hade skapat. Men våra spelare ville annorlunda idag. På något sätt lyckas vi med att göra tre mål innan slutsignalen ljuder. Alla våra fem mål görs av Albin Karlgren som hade ställt in siktet idag. Vilken fantastisk lagmoral att lyckas att komma tillbaka!

Grönt kort: Mikael Alborta Arteaga

Slutresultatet blev Rönninge Salem - Huddinge IF 3-5.

Målen: Albin Karlgren 5